Picapac ostis Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku

Picapac ostis Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku, et pakkuda personaalsemat ja kodulähedasemat pakiteenust üle Eesti. Tehinguga omandas Picapac 700 pakiautomaati. Seniste klientide jaoks jätkub teenus tavapäraselt.
 
Picapac omandas Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku Eestis ning Baltikumi teenindusõigused. Picapac on era- ja äriklientidele mõeldud isiklik pakiautomaat, mis paigaldatakse koduvärava juurde. Pakiautomaati saab jätta nii suuremaid kui väiksemaid pakke ning ka teele saata. Picapac hakkas pakiautomaatide renditeenust pakkuma alates juulist. Seni toiminud avatud võrguteenus jätkub ehk pakiautomaati saavad teenindada kõik Eestis tegutsevad kullerettevõtted.
 
Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul investeeritakse pakivaldkonna tulevikutrende silmas pidades ja pikas perspektiivis on soov pakiautomaadi teenust pakkuda üle Eesti, s.h haja-asustusega maapiirkondades. „Paki- ja postiteenus muutub üha personaalsemaks ja mida mitmekülgsemalt ning kodu lähedasemalt me saame teenust osutada, seda parem. Näeme, et tulevikus saab igaüks oma kodu juures või naabriga kahasse kasutada pakiautomaati, kuhu on võimalik tellida nii esmatarbe- kui ka muid tooteid,“ ütles Mart Mägi.
 
Koostöö Parcelsea´ga  jätkub, sest plaanis on kindlasti pakiautomaate edasi arendada, et pakkuda veelgi paremat, sujuvamat ja kliendisõbralikumat teenust. „Omniva on Eestis turuliider pakkide kojukandes ja seetõttu omab laiapõhjalist ülevaadet, millised on kliendi ootused viimase miili teenustele. Koos saame kasvatada pakiautomaatide võrgustikku kiiremini ning arendada välja uusi, innovaatilisi tooteid ja teenuseid,“ sõnas Parcelsea OÜ juhatuse liige Andres Sampka.
 
„Meie tänaste klientide jaoks teenuse kasutamises midagi olulist ei muutu. Alates juulist võtab uusi klienditellimusi vastu Picapac. Parcelsea aga jätkab pesuteenuse ja tulevikus ka teiste lisandväärtusteenuste pakkumist pakiautomadi omanikele,“ lisas Sampka.  
 
Picapac äriarenduse juht Mait Mikkeri sõnul soovitakse tulla klientidele lähemale muutes teenus kättesaadavamaks ja hind taskukohasemaks. „Positiivse uudisena saavad kliendid Omniva tarneteenust kasutades pakid Picapac pakiautomaati tellida pakiautomaadi hinnaga. Oleme seda lahendust testinud alates veebruarist pilootgrupis ning teenus on klientide seas väga hästi vastu võetud, “ lisas Mikker. „Kuna nõudlus on tänasel päeval väga suur, siis saavad huvilised hetkel esitada eeltellimusi pakiautomaatidele. Uued pakiautomaadid peaksid jõudma tellijateni juuni keskpaigas,“ märkis Mikker. 

Viimased uudised

Uudiskiri

Liitu meie uudiskirja listiga ja saad võimaluse proovida Picapac isiklikku pakiautomaati 3 kuud!

Selleks täida kõrvalolev vorm ja saadame sulle meili peale sooduskoodi!

E-post

Nimi