Nüüd saad Picapac isiklikku pakiautomaati tellida kõik pakid pakiautomaadi hinnaga

Alustasime veebruaris koostööd Omnivaga, mille tulemusena suunatakse Picapac pakiautomaadi omanike pakid Omniva teenuseid kasutades automaatselt nende koduväravas asuvasse pakiautomaati ja seda pakiautomaadi hinnaga! Õige pea jõuvad pakiautomaati ka need pakid, mis varasemalt suunati lähimasse postiasutusse nagu näiteks pakid Aliexpressist, mis muidu jõudsid postkontorisse. 

Enne pilooti jõudsid pakiautomaati ainult kullerteenusega tellitud pakid, kuid kuna kullerteenuse ja pakiautomaaditeenuse hinnavahe on kohati kahekordne, siis tellisid kliendid pakke tihti ka soodsamatesse kanalitesse, milleks olid pakiautomaadid. 

Piloodi eesmärgiks on testida uut väärtuspakkumist, mille raames oleks klientidel võimalus tellida oluliselt suurem hulk pakkidest endale isiklikku pakiautomaati ja seda pakiautomaadi teenuse hinnaga. 

Esimene piloot algas veebruaris ja teenust on testitud 100 pakiautomaadiga Pirita ja Viimsi piirkonnas. Kuna piloot on läinud väga edukalt, siis laiendame teenust juba lähinädalatel kogu Picapac isikliku pakiautomaadi võrgule üle-Eesti. 

Kliendid on uue lähenemise väga positiivselt vastu võtnud ning oleme ka ise väga rahul, et saame koostöös Omnivaga ellu viia oma esialgset visiooni, et pakid jõuaksid Picapac pakiautomaati lisaks mugavusele ka võimalikult soodsalt ja kiiresti.

Eriti kasulik on tänane piloot just linnast väljas elavatele inimestele, kel ei ole alati koduteel pakiautomaate ning pakiautomaatide juurde sõitmine on arvestatav lisakulu. Nüüd saavad nad veelgi soodsamalt pakid otse koduõuele tellida.

Lahendus töötab väga lihtsalt, teenuse kasutamiseks tuleb pakkide tellimisel e-poest valida tarnevalikuks “1. eelistus/Picapac isiklik pakiautomaat”. Antud tarnevalik on saadaval juba enamustes e-poodides üle Eesti ning pakk jõuabki kliendi nutipostkasti senise kullertasu asemel pakiautomaadi hinnaga.

Picapac äriarenduse juht Mait Mikker kommenteeris omalt poolt: “Omnival on pikaaegne logistikakogemus ja hästi toimiv teenuste võrgustik, seetõttu saame liita juba toimivad teenused uuega ning pakkuda seda optimaalse hinnaga. Ühendame oma teadmised ja oskused Picapac innovaatiliste lahendustega, et tulla teenustega inimestele lähemale. Eesti elanikud tellivad üha rohkem tooteid rahvusvahelistest ja kodumaistest e-keskkondadest. Koostöös Picapaciga toimetab Omniva kiirelt ja turvaliselt tellitud pakid koduukse juurde.”

Kui soovid pakiautomaadi hinnaga pakid otse koduväravani tellida, siis telli Picapac isiklik pakiautomaat või Omniva lisateenus SIIT!

Viimased uudised

Uudiskiri

Liitu meie uudiskirja listiga ja saad võimaluse proovida Picapac isiklikku pakiautomaati 3 kuud!

Selleks täida kõrvalolev vorm ja saadame sulle meili peale sooduskoodi!

E-post

Nimi