Nüüd saad kogukonna ja jagatud Picapacist teele panna eelvormistatud saadetisi

Picapac on valmis saanud uue arendusega, kus kogukonna ja jagatud Picapaci kliendid saavad otse pakiautomaadist teele panna eelvormistatud saadetisi.  Varasemalt sai saata ainult neid pakke, mis vormistati Minu Omnivas Picapaci tarnevaliku alt. Nüüd on võimalik automaadist teele panna ka nt Yaga või Osta.ee pakke, mille pakikoode te ise ei vormista.

NB! Pakiautomaadist saab saata ainult neid pakke, mille mõõdud vastavad Omniva mõõtudele. Kuna kogukonna automaadis puudub L lahter, siis ei ole võimalik L suuruses saadetist automaadist saata. Paki teele panemisel võrdleb Picapaci süsteem Omniva süsteemiga paki mõõte ning avab teile siis sobiva lahtri.

Paki saatmisel peab pakil olema aadresskaart või käsitsi kirjutatud pakikood (soovitavalt koos saaja ja saatja telefoninumbriga)

Kuidas pakk kogukonna/jagatud Picapaci üle anda?

  1. Mine pakiautomaadi juurde ja skaneeri automaadil olevat QR koodi.https://confluence.omniva.ee/download/attachments/248886124/image-2024-6-5_8-6-48.png?version=1&modificationDate=1717564008153&api=v2
  2. Vali avanenud veebilehel, et oled “klient”
  3. Skaneeri pakile pandud aadresskaarti või sisesta pakikood käsitsi 
  4. Avanenud lehel näed PIN koodi. Sisesta PIN kood automaadil olevale sõrmistikule alustades start nupust ja lõpetades ok nupuga. (Jagatud Picapacil on start nupu asemel * ja Ok nupu asemel #)
  5. Pane pakk avanenud lahtrisse ja sulge lahter. NB! Max üks pakk per lahter
  6. Pakk on teele pandud! (Omniva süsteemist näed pakki, kui kuller on selle peale võtnud)
Kui Sind huvitab, kuidas saab pakki saatmiseks vormistada, siis loe meie juhendit: “Paki saatmine kogukonna ja jagatud Picapacist

Viimased uudised

Uudiskiri

Liitu meie uudiskirja listiga ja saad võimaluse proovida Picapac isiklikku pakiautomaati 3 kuud!

Selleks täida kõrvalolev vorm ja saadame sulle meili peale sooduskoodi!

E-post

Nimi