Minu elu Picapaciga: Kätriini lugu

Kas oled mõelnud, kuidas Picapac võiks sinu elu muuta? Pikaaegne kasutaja Kätriin jagab oma kogemust isikliku Picapaciga ja räägib, kuidas see on tema igapäevaelu oluliselt lihtsustanud.

 

Kätriin räägib: “Umbes poolteist aastat tagasi tulin koju ja nägin maja ees suurt raudkasti. Mul polnud aimugi, mis see on, ja mu elukaaslane pidi mulle selgitama, millega tegu. Esimesed kuus kuud ei kasutanud ma Picapaci kordagi, sest see tundus keeruline ja mulle ei meeldi üldse uuendused. Isegi kui kuller tahtis paki Picapaci panna, palusin tal see mulle käest-kätte anda.

Ühel päeval, kui olin kolm päeva kodust eemal, pani kuller paratamatult paki Picapaci. Koju tulles nägin, et pakk oli turvaliselt hoitud. Sellest päevast alates otsustasin, et proovin Picapaci kasutama hakata. Võid juba ette arvata, kui vaimustuses ma Picapacist olin.

Sisuloojana tuleb mulle palju pakke koostööpartnerite poolt ja enam ei ole seda muret, et pean kaubanduskeskuse pakiautomaatide juurde sõitma. Meie piirkonna kullerid teadsid kohe, et meil on Picapaci automaat, ja enam ei võta nad minuga ühendust. Olen Picapacist nii vaimustuses, et isegi kui mulle varem meeldis poes kohapeal käia, ei viitsi ma enam ka seda teha. Samuti sooja toidu tellimisel on mul Picapacis olemas toidukast, mis hoiab teatud aja temperatuuri.

Pean ühe asja üles tunnistama – kasutasin Picapaci seitse kuud ilma SMS-teavitusteta. Kuna ma ei olnud oma telefoninumbrit süsteemi lisanud, ei tulnud mulle teavitust paki saabumisel. Isegi ilma teavitusteta olin õnnelik ja uhke, et meil on kodus Picapac. Kui teadsin, et pakk on tulemas, vaatasin iga päev automaati. Pärast telefoninumbri lisamist sain aru, kui mugav see teenus tegelikult on.

Lasen kõik pakid saata Omniva tarneteenust kasutades, sest isegi kui koostööpakk saadetakse kaubanduskeskuse pakiautomaati, suunab Omniva need automaatselt minu koduukse ees olevasse Picapaci. KUIIII MUGAAAAV!!!

Turvalisuse poolest võin öelda, et mul ei ole kunagi pakid nii kindlalt hoitud olnud. Need on lukustatud isikliku PIN-koodiga ja terasest kasti materjal ei lase läbi sademeid, niiskust, päikest ega tuult.

Kui keegi on Picapaci vastu huvi tundnud, soovitan see endale tellida. Sa ei taha enam kunagi pakimajandusega tegeleda, sest selle teenusega harjub kohe. Arvestades, et maailm liigub üha enam interneti suunas ja peaaegu kõike saab tellida, usun, et isiklik Picapac saab peagi paljude inimeste elu lahutamatuks osaks.”

 

Soovid samuti oma elu lihtsamaks muuta? Tutvu isikliku pakiautomaadiga lähemalt SIIN.

PS! Hetkel on meil käimas suvine kampaania 2€ = 2 kuud, mis tähendab, et saad pakiautomaadi enda koduukse juurde kaheks kuuks 2€ eest. Lisaks pakume tasuta kohaletoimetamist. Ära jäta võimalust kasutamata!

Viimased uudised

Uudiskiri

Liitu meie uudiskirja listiga ja saad võimaluse proovida Picapac isiklikku pakiautomaati 3 kuud!

Selleks täida kõrvalolev vorm ja saadame sulle meili peale sooduskoodi!

E-post

Nimi