7 põhjust, miks liituda kogukonna pakiautomaadiga

Kujutle, et sul on võimalus tellida veebipoest kõike ja su pakk ootab sind vaid jalutuskäigu kaugusel. See tundub peaaegu liiga hea, et olla tõsi, eks? Kuid enne kui sukeldume sellesse ideaalsesse stsenaariumisse, võtame hetke ja mõtleme reaalsusele.

Täna tellid midagi olulist. Homme aga leiad end olukorrast, kus sa ei ole kodus või lihtsalt ei saa pakile järele minna. Ülehomme on kiire päev ja postkontorisse või väljastuspunkti sõitmine tundub ületamatult tüütu. Sa lükkad visiidi laupäevale, kuid jõudes kohale, seisad silmitsi pikkade järjekordadega, sest selgub, et ka teistel olid samad plaanid.

Kas tuleb tuttav ette? Aga mis oleks, kui me ütleks sulle, et Picapaci kogukonna pakiautomaat võiks olla lahendus sellele probleemile? Siin on 7 põhjust, miks liituda kogukonna pakiautomaadiga.

1. Omnivaga jõuavad pakid kogukonna pakiautomaati soodsaima hinnaga 

Enam ei pea sa kasutama kulleri teenust, sest kogukonna pakiautomaadiga liitudes saad tellida kõik pakid jalutuskäigu kaugusele tavalise pakiautomaadi teenuse hinnaga. Nii saad pakid tellida enda lähimal asuvasse kogukonna Picapaci ja autoga edasi-tagasi sõitmise asemel hoopis ühe värske õhu sõõmu teha. 

2. Hoiad kokku oma väärtuslikku aega

Kogukonna pakiautomaadiga liitudes ei pea sa ilmselt enam kunagi minema postkontorisse ega kaubanduskeskuse pakiautomaadi juurde. 

Kui tellid veebist palju kaupa ja oled harjunud oma liikumist planeerima pakkide kättesaamise järgi, siis edaspidi on sul vabadus oma aega ja teekonda planeerida oma eelistuste järgi. Kui tahad, lähed jala, kui tahad, lähed rattaga. Või hoopis tõuksiga. 

3. Hoiad kokku oma raha

Kui tellid 2 või enam pakki kuus, on Picapaci teenus sulle soodsaim valik. Kuutasu on odavam kui kaks kullerveo tellimist. Samuti on jalutuskäigu kaugusel asuv kogukonna pakiautomaat soodsam valik ka võrreldes kaubanduskeskuse pakiautomaadiga, sest iga sõit pakiautomaadi juurde on samuti kulu.

4. Kontaktivaba üleandmine

Kogukonna pakiautomaadi abiga saad oma tellimused kätte täiesti kontaktivabalt. Sa ei pea enam kulleritega mehkeldama, neid nimepidi tundma ega pakkide kättesaamisele alla kirjutama.

5. Kogukonna pakiautomaadi kaudu saad ka pakke välja saata ja tagastada

Kogukonna Picapac ei ole vaid saadetiste vastuvõtja, vaid ka väljasaatja. Tahad e-poest tellitud pakid lihtsalt ja kiirelt tagastada? Pole probleemi, jäta pakk jalutuskäigu kaugusel asuvasse pakiautomaati. Müüsid internetis mõned oma riided maha? Pole probleemi, jäta pakk kogukonna pakiautomaati ning kuller saab need sealt peale võtta. 

6. Kogukonna pakiautomaat toimib enamik kullerteenustega

Picapac on avatud enamikele teenuseosutajatele, võimaldades sul valida meelepärane pakiveo teenus vastavalt sinu vajadustele. Pole vaja enam oodata kindla operaatori kullerit – sinu pakid jõuavad kogukonna pakiautomaati sõltumata kullerist.

Omniva teenust kasutades suunduvad sinu pakid automaatselt Picapac kogukonna pakiautomaati ja seda kõike pakiautomaadi teenuse hinnaga!

7. Nutikas lahendus aitab hoida ka keskkonda

Kasutades Picapaci teenust, vähendad oma ökoloogilist jalajälge, sest sa ei pea enam sõitma autoga pakke kätte saama või tagastama. Meie lähedal asuvad kogukonna pakiautomaadid aitavad säästa kütust ja vähendada heitgaase.

Teenuseosutajad, kaupmehed ja sina kui tarbija jagate üht unistust: et kuller saaks kauba üle anda esimese korraga. Kui see ei õnnestu, muutub see kõigi jaoks tüütuks. Kullerfirmale tähendab ebaõnnestunud kohaletoimetamine täiendavaid kulusid. Kuid kui suudetakse vältida selliseid kulutusi, võib teenuse optimeerimine aja jooksul muuta ka tarnekulud soodsamaks.

Kogukonna pakiautomaati kasutades pole sul vaja enam planeerida oma päeva logistikat, sõita autoga või oodata kullerit – sinu pakid ootavad sind vaid mõne sammu kaugusel.

Kõlab hästi? Kui jah, siis liitu endale sobiva kogukonna pakiautomaadiga juba TÄNA! 

Leia endale sobivaim asukoht siin