Parcelsea-Nutipostkast-Erapakiautomaat-Nutikas-Lahendus-Kodule

Ligi 900 kodupakiautomaati üle Eesti. Tähistamiseks uutele tellijatele esimesed 3 kuud 1€/kuus.

See tähendab, et üle Eesti on paigaldatud juba ligi tuhat nutikat abilist erinevate kodupidamiste ette! Tähistame seda olulist sündmust tuues tagasi Picapac magusaima kampaania – jaanuaris tellides saad pakiautomaadi 3-kuuks hinnaga 1€/kuus! Tellimuse saab esitada siin.

 

Soovid kodupakiautomaadi kohta rohkem teada?

  • Loe siit, kuidas täpsemalt kodupakiautomaadi kasutamine käib. Kauba tellimisest kuni selle kättesaamiseni.
  • Vaata ka 10 põhjust, miks peaksid kaaluma isikliku pakiautomaadi soetamist.
  • Ligi 900 kodupakiautomaadi tähendab ka üle tuhande kasutaja – suures rahuloluküsitluses soovitaksid 95% kasutajatest nutikat abilist ka oma sõbrale. Uuri otse nutipostkasti omanikelt, kuidas nad rahul on ja miks nad nutipostkasti kasuks on otsustanud.

Rohkem kui lihtsalt erapakiautomaat

Kodumaine Picapac teenus areneb iga päevaga aina nutikamaks ja moodne pakiautomaat pole enam pelgalt ainult viimase miili pakiteenuse parandamiseks. Näiteks kui aasta tagasi oli kolme lahtriga ilmastikukindel erapakiautomaat abiks pakkide vastu võtmisel, natuke hiljem ka pakkide saatmisel, siis tänaseks saab kodupakiautomaadist pakke ka tagastada! 

Taoliste lisateenustega välja tulemine ei jää kindlasti viimaseks. Ettevõtte sihiks on igapäevatoimetuste lihtsamaks tegemine, et tänapäevases kiires maailmas jääks aega rohkem kätte ning et saaks keskenduda olulisele! Kui tahad meiega seda rännakut sammuda, siis jaanuar on ainuõige aeg meiega liitumiseks.

Tellima!