Lisakasutajate lisamine

Mis on Omniva lisateenus ja kuidas see töötab?

Koostöös Omnivaga jõuavad lisaks kullersaadetistele Picapac kodupakiautomaati ka Omniva pakiautomaadi teenuse saadetised.

Sammud, mida pead selleks tegema:

1. Veenduma, et Sinu telefoninumber on Omniva süsteemiga ühendatud.  Picapaci klienditeenindusele telefoninumberi saatmisel edastab ta numbri ka Omnivale, kes lisab selle oma süsteemi. Ühe Picapaci taga võib olla kuni 5 lisakasutajat.

2. Valima e-poes oste tehes Omniva pakiautomaadi nimekirjast tarnevaliku “1.eelistus/ Picapac pakiautomaat”. Kui seda valikut e-poes pole, siis vali endale lähim pakiautomaat ning Omnivasse jõudes suunatakse pakk automaatselt sinu kodupakiautomaati.

NB! Kui Omniva lisateenus on aktiveeritud, siis liiguvad kõik Omniva saadetised Picapaci, ka need, mille puhul valisid asukohaks näiteks mõne teise linna pakiautomaati. Omniva (info@omniva.ee) poole pöördudes saab ajutiselt pakkide suunamise välja lülitada.

Oleme kokku pannud korduma kippuvad küsimused, mis võivad sul teenuse osas tekkida. 

KKK:

1) MILLISED PAKID EI JÕUA ISIKLIKKU PAKIAUTOMAATI?

  • Pakid telefoninumbriga, mis ei ole Picapac klienditeenindusele (klienditeenindus@picapac.ee) edastatud ja Omniva süsteemi lisatud.
  • Pakid, mis ületavad pakiautomaati lahtrite maksimummõõte (vt www.picapac.com)
  • Pakid isikutuvastamise või tasumise lisateenustega:
    • Dokumenditagastus
    • Väljastamine konkreetsele isikule
    • Väljastamine täisealisele isikule
    • Lunatasu


2) KUIDAS SAAN PICAPAC PAKIAUTOMAATI ENDALE MINU OMNIVAS EELISTUSEKS VALIDA?

Kliendi poolt edastatud telefoninumbri alusel ilmub Picapac pakiautomaadi info Minu Omnivas „Minu eelistatud väljastuskohad“ alla automaatselt.

3) KUIDAS SAAN OMA PICAPAC PAKIAUTOMAATI PAKKE TELLIDA?

E-poes vali pakiautomaadi nimekirjas “1. eelistus/Picapac pakiautomaat” või sobiv lähim pakiautomaat ning pakk liigub telefoninumbri alusel Sinu isiklikku pakiautomaati.

4) KUIDAS SAAB KA MINU PERELIIGE OMA PAKID PICAPAC PAKIAUTOMAATI TELLIDA?

Selleks palume võtta ühendust Picapac klienditeenindusega klienditeenindus@picapac.ee ,kes saab lisakasutaja Omnivale edastada.

5) MIS MÕÕDUS SAADETISED PICAPACI KAPPI LÄHEVAD?

Picapac lahtrid mahutavad kuni L mõõdus saadetisi, kuid L lahter on siiski natuke väiksem, kui Omniva pakiautomaadi oma. Picapac lahtrite mõõtmeid saab vaadata kodulehelt.

6) VALISIN E-POES „1. EELISTUS/PICAPAC PAKIAUTOMAAT“, AGA PAKK LÄKS IKKA PAKIAUTOMAATI/POSTKONTORISSE. MIKS?

Võimalik, et Sinu telefoninumber pole Omniva süsteemis Picapac pakiautomaadiga seotud. Numbrite lisamine käib Picapac klienditeeninduse (klienditeenindus@picapac.ee) kaudu.
Sinu pakiautomaati ei suundu ka pakid, millel on küljes lisateenus(ed) (vt esimene küsimus).

7) MIS SAAB, KUI MINU PICAPAC PAKIAUTOMAAT ON TÄIS, AGA ON VEEL SAADETISI TULEMAS?

Kui kulleril pole võimalik saadetist pakiautomaati panna, siis võtab ta Sinuga telefoni teel ühendust.

8) MA EI LEIA E-POE NIMEKIRJAST EELISTUST. MIDA TEHA?

Võta meiega ühendust info@omniva.ee või 661 6616 ning edasta info, mis e-poe nimekirjast valik puudub. Võtame seejärel e-poega ühendust ning palume tarnevaliku lisada. Vali e-poest endale lähim pakiautomaat ning pakk suundub meile jõudes telefoninumbri alusel Sinu Picapac pakiautomaati.

9) KUIDAS SAAN PICAPAC PAKIAUTOMAADIST SAADETISE TEELE PANNA?

Selleks, et kasutada saatmise võimalust, peab kliendil olema olema vastav lisateenus (hinna sees, kui kliendil on standard -või preemiumpakett), mille saab tellida läbi Picapac klienditeeninduse (klienditeenindus@picapac.ee).

Alates 26.10 pakub Omniva Picapaci klientidele pakkide saatmist Omniva pakiautomaadi teenuse hinnaga. Saatmise vormistamiseks tuleb sisse logida http://www.minu.omniva.ee keskkonda ning “Saadan paki” valikust Picapac valida. Täpsemad juhised on meie blogipostituses – Nüüd saad Picapac pakiautomaadi kaudu saata kõik pakid välja Omniva pakiautomaadi hinnaga

Paki nutipostkasti panemisel tuleb genereerida unikaalne kood ja see kullerile tellimusse lisada. Täpsema info koodi genereerimise kohta leiad SIIT Paki saatmise peatükist.

10) KUIDAS SAAN SAADETISE PICAPAC PAKIAUTOMAADIST TAGASTADA?

Picapacist tagastamiseks peab kliendil olema Picapaci saatmise lisateenus (hinna sees, kui kliendil on standard -või preemiumpakett), mille saab tellida läbi Picapac klienditeeninduse (klienditeenindus@picapac.ee).

Alates 12.12.2023 pakub Omniva pakkide tagastamist Picapac pakiautomaadist. Tagastuse registreerimiseks tuleb sisse logida minu.omniva.ee keskkonda ning pealehelt valida „Tagastan paki oma Picapac’st“. Täpsemad juhised on leitavad meie blogis SIIN.

Paki Picapaci panemisel tuleb genereerida unikaalne kood ja see kullerile tellimusse lisada. Täpsema info koodi genereerimise kohta leiad SIIT Paki saatmise peatükist.

 

Kui Sul tekkis lisaküsimusi, siis pöördu meie klienditeeninduse poole klienditeenindus@picapac.ee 

Paki liikumisega seotud küsimuste korral soovitame pöörduda Omniva poole info@omniva.ee