Picapaci kasutaja Merlin Miido jagab oma muljeid kodupakiautomaadist

Kuidas isiklik pakiautomaat võib muuta igapäevaelu mugavamaks?

Merlin Miido, kelle igapäevaelu hõlmab nii tööalaste pakkide vastuvõtmist kui ka isiklikke tellimusi, jagab oma kogemust Picapac kodupakiautomaadiga – lahendus, mis on toonud tema ellu mugavust ja aja kokkuhoidu.

„Kui Picapac minu poole koostöövõimalusega pöördus, polnud ma sellest lahendusest varem midagi kuulnud. Tunnistan, et tundsin end veidi piinlikult – kuidas on võimalik, et ma pole sellisest mugavusest teadlik? Loomulikult järgnes sellele kiire googeldamine ja põhjalikum uurimine, mis viis mind vaimustusse. ‘Ooo, selline asi on olemas ja mina ei tea sellest midagi!’ Tundus kohe äärmiselt põnev ja mugav lahendus, mis mulle suurepäraselt sobiks, sest pakke tuleb meie majja iganädalaselt. Lisaks meeldis mulle, et tegu on kodumaise ettevõttega – alati väike lisaboonus.“

Minu töö tõttu tuleb sageli pakke vastu võtta ja elukohast tingituna tellin need enamasti e-poodidest, mis teeb minust tiheda pakiautomaatide kasutaja. Kuigi need automaadid ei ole kodust kaugel, avastasin end sageli viimasel minutil kiirustamast, et pakid kätte saada, ja vahel unustasin need sootuks välja võtta. Lisaks käivad mul tihti ukse taga kullerid, kuid kuna me mõlemad elukaaslasega sõidame tööalaselt palju ringi, pidi kuller pooltel kordadel paki terrassile jätma. Kuigi elame turvalises ja eraldatud piirkonnas, pidin siiski tihti isa paluma, et ta pakile vihma eest järgi läheks. Seega tundus isiklik pakiautomaat tõelise kingitusena, mis lahendaks kõik need väikesed ebamugavused.

 

Lihtne paigaldus ja murevaba elu Picapaciga

Paigaldusprotsess oli erakordselt lihtne ja kiire – spetsialist tuli kohale ja 20 minutiga oli masin paigas.

Pärast automaadi kasutusele võtmist on elu palju muretum. Kui varem tundsin alati stressi, kui kuller helistas ja ma ei olnud kodus, siis nüüd saan rahulikult öelda: „Jätke pakk Picapaci.“ See lahendus on säästnud nii aega kui ka närve. Olen täheldanud, et olen ka ise hakanud rohkem pakke saatma. Varasemalt ei tahtnud ma üldse pakkide saatmisega tegeleda. Ühe korra proovisin Yagaga enda riideid müüa, aga pakkide saatmine oli niivõrd tüütu, et rohkem ei viitsinud. Picapaciga on see tegevus aga märkimisväärselt lihtsam ja saadan nüüd hea meelega kodust ise pakke.

Kuigi ma pole veel toidukaupu tellinud, on plaanis see peagi ära proovida. Lisaks pakkide saatmisele ja vastuvõtmisele kasutame Picapaci ka koduvõtmete hoiustamiseks – näiteks siis, kui oleme kodust ära ja naabrinaine või isa peab kassile süüa andma. Võti on turvaliselt koodiga luku taga, mis on palju parem lahendus kui varasem lillepoti alla peitmine.

 

Mugav ja ajasäästlik lahendus

Kui alguses pelgasin, et seadme kasutamine võib olla keeruline, siis nüüd võin kinnitada, et isegi minu 8-aastane laps saab sellega suurepäraselt hakkama. Pakiautomaat on ühtaegu turvaline, ilmastikukindel ja lisaks sellele näeb veel kena välja. Olen rääkinud sellest lahendusest kõigile oma tuttavatele, sest see on tõesti ülimalt mugav ja ajasäästlik lahendus – võtan paki välja millal iganes ise tahan ja ma ei pea enam arvestama sellega, kas ma kulleri saabudes kodus olen. Tundub aga, et sellist asja oskad hinnata alles siis, kui oled seda ise proovinud.

 

Picapac sobib kõigile, kes liiguvad palju ringi

Kellele ma Picapaci soovitaksin? Tegelikult sobib kodupakiautomaat pea igale inimesele, kes kasutab e-poode ja liigub tööalaselt palju ringi. Minu jaoks on sellest saanud lahutamatu osa igapäevasest elust ning ma ei kujutaks ette, et peaksin sellest mugavusest loobuma.

Viimased uudised

Uudiskiri

Liitu meie uudiskirja listiga ja saad võimaluse proovida Picapac isiklikku pakiautomaati 3 kuud!

Selleks täida kõrvalolev vorm ja saadame sulle meili peale sooduskoodi!

E-post

Nimi