kogukonna pakiautomaat

Eesti esimene kogukonna pakiautomaat paigaldatakse Harkusse

Picapac pakub kodulähedast pakiautomaadi teenust, millega on tänaseks liitunud üle 900 kasutaja üle Eesti. Seni on Picapaci põhitooteks olnud erapakiautomaat, mis on mõeldud kasutamiseks ühele leibkonnale. Nüüd on aga saabunud aeg esitleda uut, just ahjusoojana valminud lahendust – kogukonna pakiautomaati, mis on loodud kogukondadele, kes saavad automaati ühiselt kasutada. 

 

Picapaci kogukonna pakiautomaat on turul ainulaadne

Kogukonna pakiautomaat on Picapaci värskeim teenus, mis pakub kohalikele elanikele võimalust pakke kätte saada ning teele panna otse oma kodukandi südamest.

Picapaci kogukonna pakiautomaat on 8-lahtriline automaat, mis toimib aku toitel, tänu millele saavad elanikud automaati kasutada oma kogukonnas. Lisaks on automaadil avatud võrk, lubades kõikidel Picapaci võrgustikuga liitunud kullerettevõtetel sinna saadetisi jätta. Omniva teenust kasutades on võimalik kogukonna pakiautomaadi abil ka pakke saata ning tagastada. Sarnaselt teiste Picapaci toodetega toimib ka kogukonna automaat rendi põhimõttel, kus klient maksab Picapacile automaadi kasutamise eest kuupõhist tasu.

 

Kogukonna pakiautomaat pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas:

  • Lähedus: automaat asub kogukonna keskmes, võimaldades elanikel pakke kätte saada jalutuskäigu kaugusel;
  • Taskukohasus: teenuse kasutamine on taskukohane – ainult 1€/kuus, mis võimaldab elanikel säästa nii aega kui ka raha võrreldes traditsiooniliste pakiteenustega;
  • Mugavus: kõik maailma kaubamajad, tooted ja teenused jõuavad tellijani, ilma, et peaks kulleritega kohtuma ja neid nimepidi tundma. 

 

Lähinädalate jooksul paigaldatakse esimesed 20 pakiautomaati

Kogukonna pakiautomaadi toote ja teenuse testfaas algab märtsis, mille jooksul paigaldatakse 20 kogukonna automaati Harku, Saue ja Viimsi valda ning lisaks ka Pirita ja Kristiine linnaossa.

 

Esimesed 5 kogukonna pakiautomaati paigaldatakse 20.03.2024 Harku valda. Ülejäänud automaadid paigaldatakse aprilli keskpaigaks.

  1. Välja tee, Suurupi
  2. Angervaksa ja Kallaku tee rist, Suurupi
  3. Naage tee tänava ots, Naage
  4. Tuulimaa tee ja Veesilma tee rist, Türisalu
  5. Kumna kultuuriait

 

Kellele on kogukonna pakiautomaat mõeldud?

Kogukonna pakiautomaat on suunatud kõigile küla elanikele, kes soovivad pakiteenuseid kiiresti, mugavalt ja taskukohaselt kasutada. See on eriti kasulik neile, kes saadavad või võtavad vastu pakke regulaarselt ning soovivad oma aega kokku hoida.

Kogukonna pakiautomaat vastab üha kasvavale vajadusele kiirete ja mugavate pakiteenuste järele. Traditsioonilised pakiautomaadid võivad asuda kaugel või olla ebasobivas kohas, samas kui kullerteenused võivad olla kallid ja ajakulukad. Kogukonna pakiautomaat lahendab need probleemid, pakkudes lähedalasuvat ja taskukohast lahendust kohalikele elanikele.

 

Uue toote kohta saad lähemalt uurida SIIT!  

Picapaci tiim on äärmiselt põnevil uue toote käivitamise osas ning ootame juba esimesi kliente kogukonna pakiautomaadiga liituma!